Open van 09:30–17:00

Het Stadshart is gelegen naast de Rijksweg A12 en daardoor zeer goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto parkeren in één van de vele parkeergarages rondom het Stadshart. Volg hiervoor de borden in de richting van het centrum en vervolgens de borden Stadshart.

Parkeergarages
Stadshart Zoetermeer is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheden. U kunt uw auto parkeren in één van de volgende overdekte parkeergarages:

P1 - Belgiëlaan 2 - plan je route
P2 - Bovenlangs 2 - plan je route
P2 - Onderlangs 2 - plan je route
P4 - Luxemburglaan 23 - plan je route
P5 - Amsterdamstraat 3 - plan je route
P8 - Nederlandlaan 7 - plan je route
P9 - Duitslandlaan 35 - plan je route

Het parkeren in de parkeergarages P1 Belgiëlaan, P2 Bovenlangs/Onderlangs, P4 Luxemburglaan, P5 Amsterdamstraat, P8 Nederlandlaan en P9 Duitslandlaan in het Stadshart is de eerste 2 uur gratis. Hierna geldt een tarief van € 1,90 voor 50 minuten, met een maximum tot € 15,- per dag. Het parkeren in de Driekant is tegen gemeentelijk 

Ook met de (brom)fiets is het Stadshart eenvoudig te bereiken. Aan de rand van het Stadshart vindt u 3000 gratis stallingsplaatsen waarvan 1250 bewaakt zijn. Tevens kunt u hier terecht voor het huren van een buggy of een bagagekluisje. In de fietsenstalling is ook een openbaar toilet aanwezig.

Het stallen van fietsen is nog sneller en eenvoudiger geworden. Het papieren bonnensysteem is namelijk vervangen door het werken met barcodepassen, stickers en scanners. U kunt zich registeren in geval van diefstal of verlies van uw sleutelbos. Dit kan via Veilig Stallen.

De openingstijden van de bewaakte stallingen zijn per stalling verschillend en variëren dagelijks tussen 5.00 en 2.00 uur. Buiten de bewaakte uren zijn enkele van deze stallingen wel open, maar niet bewaakt.

Het Stadshart heeft bewaakte fietsenstallingen aan de Noordwaarts en Station Centrum West alsmede onbewaakte fietsenstallingen aan de Brusselstraat en Bovenlangs (bij Name It). 
 

Test