Open van 09:30–21:00

18 november – 3 december

SINTERKLAAS PROGRAMMA

Intocht Sinterklaas 

De spanning stijgt en de kriebels in de buik nemen toe terwijl de inwoners en kinderen van Zoetermeer zich voorbereiden op de meest magische dag van het jaar! Op zaterdag 18 november 2023 zal Sinterklaas – van 10.00 – 16.00 uur - de prachtige stad Zoetermeer bezoeken om iedereen te betoveren met zijn aanwezigheid. 

Deze langverwachte gebeurtenis zal worden gemarkeerd door een spectaculaire intocht. De intocht zal starten in het Stadshart, ten hoogte van de Kruidvat en zich vervolgen door het Stadshart richting het Nicolaasplein. Op het Nicolaasplein zal er een podiumprogramma plaats vinden waarbij de burgermeester de Sint officieel zal verwelkomen. Daarna zal de intocht samen met de burgermeester zich vervolgen in de Dorpsstraat.  

Maar dat is niet alles! Sinterklaas heeft een speciale verrassing voor de burgemeester en alle kinderen in Zoetermeer. Sinterklaas heeft besloten om iets bijzonders te doen dit jaar, maar de burgermeester ook weer voor Sinterklaas. Zorg ervoor dat je erbij bent op 18 november 2023 en ontdek wat de verrassingen zijn! Het belooft een onvergetelijk dag te worden met vele hoogtepunten en activiteiten. 

Laten we samen de komst van Sinterklaas vieren en genieten van deze speciale dag in Zoetermeer!

 

Sint's Schoenenhuis

Elke woensdag, zaterdag én zondag is Sint's Schoenenhuis geopend in Stadshart Zoetermeer. Hier kunnen kinderen hun schoentje zetten en die de volgende dag dat het huis geopend is weer mét cadeautje ophalen. Vergeet vooral niet een mooie tekening, gedicht of wat leuks in je schoentje te stoppen, want wie weet krijg jij het XL cadeau (t.w.v. €50-70,-). 

Locatie: Promenade 52

Openingsdagen: 18, 19, 22, 25, 26, 29 november en 2, 3 december

Open tussen 12:00 - 16:00 uur

 

VIP Sinterklaas ontbijt

Op zondag 26 november komt Sinterklaas naar Zoetermeer om te ontbijten met 20 kinderen. Wil jij kans maken op 1 van deze 20 plekjes? Haal dan op 18 of 19 november jouw Sint kleurplaat op in Sint's Schoenenhuis en lever deze op woensdag 22 november in het Schoenenhuis weer in. Daarnaast is er nog een moment waarop je kans maakt op het exclusieve ontbijt, maar hiervoor dien je onze sociale media pagina's (@stadshartzmeer) goed in de gaten te houden... 

 

Sinterklaas shoppen 

Sta jij ineens samen met Sinterklaas in de rij bij de kassa? Spot jij hem met alle cadeautjes in zijn handen? Sinterklaas doet nog laatste inkopen in het Stadshart. Zie jij hem, geef je laatste wensen door want wie weet kan hij dit direct inslaan bij één van de winkeliers!

Wanneer: zondag 26 november tussen 12:00-16:00uur