De Tuinen

079-3425927

Vandaag open vanaf 09:30 tot 17:00

Bekijk alle openingstijden

Amsterdamstraat 69 2711 ED Zoetermeer

Welkom bij De Tuinen

De Tuinen is een landelijke keten van gezondheidswinkels met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Kwaliteit van leven neemt een steeds belangrijkere plaats in op een natuurlijke en evenwichtige manier. Mensen hebben weinig vrije tijd en internet, telefoons, hoge werkdruk en sociale verplichtingen zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om te genieten. De Tuinen wil in deze wereld een baken van rust uitstralen, en stilstaan bij uw gezondheid.

In het assortiment van de Tuinen in Stadshart Zoetermeer vindt u een mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. De Tuinen is sterk in eigen merk. Het assortiment bestaat onder andere uit etherische oliën, voedingssupplementen, verzorgingsproducten, thee, wierrook en granen. Naast deze producten zijn er nog veel meer artikelen beschikbaar in het assortiment.

U kunt alles vragen aan de medewerkers die elk over een schat aan kennis bezitten. Kom lekker tot rust in De Tuinen en begin hier met goed voor uzelf te zorgen. Winkelcentrum Stadshart Zoetermeer is betrokken bij uw welzijn en nodigt u uit voor een bezoek aan deze bijzondere winkel.

Terug naar boven