KPN

Vandaag geopend Van 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Westwaarts 35 2711 AD

Welkom bij KPN

KPN is de toonaangevende leverancier van telecom diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Daarnaast verzorgt KPN in Stadshart Zoetermeer voor zakelijke klanten complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Eenvoud, persoonlijk en vertrouwen zijn de drie kernwaarden van KPN. Het is de bedoeling dat alle medewerkers die begrippen als uitgangspunt voor hun handelen nemen. KPN staat voor een helder en eenvoudig aanbod aan de klant met een optimale service. Dit vraagt om een eenvoudig ingerichte organisatie, die snel en flexibel is en waar de mensen passie voor de klant hebben.

Iedereen werkt samen aan gezamenlijke doelen. Om het persoonlijke karakter van het bedrijf te benadrukken, is het nodig dat iedere medewerker bereikbaar, toegankelijk, eerlijk, open en duidelijk is tegen alle relaties. Bovendien wordt heel veel tijd en aandacht besteed om energiek, sympathiek en maatschappelijk betrokken te werken. KPN wil in de competitieve telecommunicatiemarkt de beste zijn. Dit wil onder meer zeggen dat ze het gewone ongewoon goed doen en ervoor zorgen dat de diensten werken. Alles om te zorgen dat u voor uw volgende product of abonnement weer langskomt bij KPN in winkelcentrum Stadshart Zoetermeer.