2theloo toilets & more

020 420 28 33

Vandaag geopend Van 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Welkom bij 2theloo toilets & more

In Stadshart Zoetermeer kunt u gebruik maken van de schone en comfortabele toiletten van 2theloo toilets & more. De 2theloo toiletten zijn gevestigd boven de Albert Heijn XL. De 2theloo toiletten onderscheiden zich door hun unieke design, een winkel met cadeau- en toilet gerelateerde artikelen en een speciale kids area. In de speciale kids area is een familie-wc, babyverschoningsruimte inclusief flessenwarmer en een plek om te kolven.

Uniek voor het Stadshart is de combinatie met 2thepoint information & more; het nieuwe serviceconcept van 2theloo. 2thepoint biedt extra services tijdens het winkelen; van een oplaadpunt voor mobiele telefoon, tot kluisjes, een koffieautomaat, gratis drinkwater via een Join the Pipe watertab en een kinderspeelplaats met interactieve schermen.

Bij 2thepoint information & more in ook een Postnl afhaalpunt. U kunt hier online bestellingen laten bezorgen en afhalen tijdens winkelopeningstijden. Bestelde kleding kan worden gepast in de aanwezige paskamer en, indien nodig, direct worden geretourneerd.